تحميل Mijn Volleybal 2.0.44 mod apk لأجهزة Android

اسم Mijn Volleybal
فئة ألعاب رياضية
بحجم 14.0MB
شعبية 6725
الناشر Nederlandse Volleybalbond
نتيجة 6.0
تاريخ النشر 12/07/2022
تحميل تحميل
Google play

Mijn Volleybal Google Play

Mod Info:

Mijn Volleybal

Mijn Volleybal مقدمة اللعبة :

De app Mijn Volleybal (per februari 2020 de opvolger van de Mijn Competitie app) is dé app voor volleyballend Nederland. Van speler tot bestuurder en van official tot fan. De app biedt jou snel, eenvoudig en overzichtelijk alle actuele volleybalinformatie over jouw favoriete teams, verenigingen en competities.

Een greep uit de functionaliteiten van de Mijn Volleybal app:

* Volg je favoriete teams, verenigingen en competities
* Bekijk alle volleybaluitslagen en standen
* Raadpleeg de laatste competitie-informatie
* Bekijk de routebeschrijving naar de sporthal
* Zet het wedstrijdschema in je agenda
* Volg het nationale volleybalnieuws of juist het nieuws van jouw vereniging
* Wees met pushnotificaties als eerste op de van onder meer uitslagen van jouw favoriete teams

De applicatie bevat alle belangrijke competitie informatie en wordt gratis aangeboden door de Nederlandse Volleybalbond, zodat volleyballiefhebbers altijd en overal op de hoogte zijn van onder meer het speelschema, de uitslagen, de standen en volleybalnieuws.
—— مرفوع من قبل المستخدم

Mijn Volleybal لقطة شاشة اللعبة :

Mijn Volleybal
Mijn Volleybal
Mijn Volleybal
Mijn Volleybal

Mijn Volleybal (14.0MB)

Related Posts

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *